home
S 50
L 65
XL 75
XXL 1100

Ergoline zonnebanken & prijzen 

Ergoline 1100

De juiste apparatuur zorgt er voor dat het resultaat perfect is. Daarom is onze zonnestudio uitgerust met de meest moderne zonnebanken van Ergoline en Soltron (by Ergoline); High-tech lampen in verschillende sterkten en de nieuwste technologieën. Bovendien voldoet iedere bank aan een hoge standaard van comfort en luxe.

De één wil lekker lang liggen, de ander wil snel een bruin kleurtje. BlueBox heeft voor iedereen een geschikte zonnebank. Prettig om te weten is dat alle gezichtsbruiners in de banken afzonderlijk zijn af te stellen en uit te zetten. Alle cabines zijn voorzien van climat control en met de nieuwe functies Aqua Fresh en Aroma (L, XL en XXL) geven alle zonnebanken van zonnestudio BleuBox een nieuwe dimensie aan het zonnen. Bij Aqua Fresh komt op hoofd- en lichaamshoogte een fijne mist uit de vernevelaars, die de huid een discrete verfrissende douche geeft.

PRIJZEN

De prijs van een zonnebankbezoek kan variëren van 0,65 euro tot 1,10 euro per minuut, afhankelijk van de gekozen bank.

KLANTENVOORDEEL

Van het moment dat je klant bent, kan je je kaart opladen met bedragen van 25 tot 200 euro. Je ontvangt dan automatisch extra waarde bij op je kaart (van 10% voor 25 euro, 13% voor 50 euro tot wel 25% voor elke bedrag vanaf 200 euro)

KADOBONNEN

Wil jìj iemand even in het zonnetje zetten? Dat kan!
BlueBox Hasselt heeft verschillende kadobonnen om weg te geven:
van 25 tot 200 euro. Verpakt in een leuk doosje en verkrijgbaar tijdens de permanentie-uren.