Error showing flash-object.

Tips voor een mooie bruining 

SCRUBBEN
Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer je een dag voor de zonnesessie tijdens het douchen een scrubcrème gebruikt. Dit verwijdert de dode huidcellen waardoor je mooi egaal bruin wordt.
ZONNEBANKCREME
Het gebruik van een zonnebankcrème zorgt ervoor dat je huid, tijdens het zonnen, goed verzorgd wordt en zorgen voor een nog mooiere bruine kleur die langer blijft. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste crème die bij jouw huid past. Klik hier voor ons huidige aanbod.
DOUCHEN
Heb je een crème met bronzer gebruikt voor het zonnen,  dan is het verstandig om minimaal 2 uur te wachten met douchen. Hierdoor krijgen de werkzame stoffen van de zonnebank crème de tijd om hun werk te doen.
Als je je huid niet insmeert voor het zonnen mag je onmiddellijk douchen.
VERZORGING NA HET ZONNEN
Verzorg je huid na het zonnen met een body-lotion of aftersun en drink voldoende water. Voor het maximale resultaat zijn er lotions verkrijgbaar die een extra effect hebben op het bruinings proces. Deze speciale aftersuns zijn verkrijgbaar in de studio.
GEADVISEERDE TIJDEN
Hou je aan de geadviseerde tijd en bouw het aantal zonneminuten langzaam op. Hierdoor wordt voorkomen dat je verbrandt. Dat is niet verantwoord en staat een goede bruining in de weg.