Error showing flash-object.

Nuttige weetjes 

Als je medicijnen gebruik, raadpleeg dan eerst jouw arts alvorens je onder de zonnebank gaat. Sommige medicatie kan de gevoeligheid voor UV licht vergroten, waardoor je sneller verbrandt. Sommige medicatie kan een allergische reactie veroorzaken.
Om een mooie kleur op te bouwen, zon je best om de andere dag, tot je je gewenste kleur hebt bereikt. Om je kleur bij te houden is het voldoende om één keer per week te zonnen.
Als je kleine blaasjes of een uitslag constateert, raadpleeg dan onmiddellijk je huisarts en laat je testen voor UV licht allergie.
Wees extra voorzichtig als je gaat zonnen na een sauna of een massage, omdat de huid dan extra gevoelig is.
Het is raadzaam om al je make-up, parfum etc. te verwijderen voor je onder de zonnebank gaat, omdat in combinatie met UV licht, deze producten een allergische reactie kunnen veroorzaken.
UV licht kan irritaties aan de ogen veroorzaken, het is daarom aanbevolen om een beschermende UV bril te dragen, en je ogen gesloten te houden tijdens de zonnesessie. Zo’n brilletje ligt voor je klaar aan de ontvangstbalie. Vergeet er niet om te vragen! Als je lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen).
Je gebruikt best geen zonnecrèmes met factor. De huid bouwt tijdens het zonnen een eigen bescherming op, als je je aan de aanbevolen zontijd houdt. SPF producten (producten voor de buitenzon) kunnen tevens een allergische reactie veroorzaken onder de zonnebank.